Bestellen en bezorgen

Naast al die lekkere spullen thuis laten bezorgen voor jezelf, zijn deze natuurlijk ook te versturen naar iemand anders ook belangrijk. Hoe maak je iemand namelijk blij? Juist ja, met spullen waarvan je zeker weet dat zij of hij blij van wordt..

Via onze webshop kun je bijvoorbeeld lekkere thee en koffie kopen om die lieve vriendin te bedanken, je collega te feliciteren of vader of moeder beterschap te wensen, het is allemaal mogelijk! koffie en thee bestellen via internet met ons makkelijke bestelproces. Als je dat gedaan hebt gaan wij aan de slag voor je. We bekijken jouw geplaatste order nauwkeurig, pakken het netjes in en nemen contact op mocht er iets zijn. Wanneer de bestelling de deur uitgaat, ontvang je een track en trace link om jouw bestelling te volgen.

Je bestelling versturen gaat via PostNL – of een buitenlandse partner indien we de koffie en thee naar buitenland moeten sturen naar het door jouw ingevulde afleveradres. Koffie en thee bestellen en bezorgen was nog nooit zo makkelijk. Koffiebonen door de brievenbus gaat helaas niet bij ons, omdat wij ervoor willen zorgen dat je bestelling behalve vers - ook mooi en heel aankomt.

Wist je dat we ook onze nougat en fudge kunnen verzenden? Wat wij niet verzenden zijn onze bonbons. We willen graag dat ze zonder beschadigingen bij je komen en dat kunnen we niet garanderen.

Wat dacht je als het buiten warm is, daar wordt de kwaliteit zeker niet beter van. Wil je toch bonbons hebben voor bijvoorbeeld om te geven als relatie geschenk neem dan even contact met ons op, We zullen altijd proberen mee te denken voor een oplossing..

We kunnen je bestelling ook bij jou op het werk afleveren, maar ook bij een PostNL afhaalpunt als dat makkelijker is. Je kunt het allemaal aangeven bij de bestelling. Heb je een factuur nodig, of wil je je bestelhistorie bekijken, ga dan even naar de webshop en login met je eigen gegevens. Je kunt het daar allemaal vinden en downloaden.